Single: Donna Blue - Arlene's

4 mei 2019, 13:49 | Jeroen

Vintage pop band Donna Blue brengt vandaag een nieuwe 7” EP uit. De tweede self-titled EP bestaat uit drie nummers, met de eerder uitgebrachte singles ‘1 2 3’ en ‘Get Away’, plus het gloednieuwe nummer ‘Arlene’s’.

Er zijn een gelimiteerd aantal van 300 hand genummerde exemplaren van de 7 inch beschikbaar. De EP is nu overal beschikbaar en is te verkrijgen via de Snowstar webshop. Het creative duo achter Donna Blue, elkaars muze, grote liefde en bandlid, speelt zwoele indie pop beinvloed door sixties yé yé, Lynch-films en oude Hollywood-romantiek. De vorige 7 inch bestond ook uit drie nummers en werd zeer goed ontvangen. Een van deze nummers was ‘Sunset Blvd’, welke gedraaid werd door niemand minder dan Elton John in zijn radioshows Rocket Hour op Apple Music

Op de nieuwe 7” EP staat de brutale Franse single ‘1 2 3’, de dromerige ‘Get Away’ en nieuwe single ‘Arlene’s’, die gaat over een rendez-vous in een andere tijd en plaats. Het doet je bezwerend geloven dat je iemand zult ontmoeten die je in alle verschillende dimensies al eens hebt gekend.

De nieuwe EP ‘Donna Blue’ is nu beschikbaar op Spotify, Apple Music, Deezer, iTunes and Bandcamp. Bestel de 7 inch in de webshop van Snowstar Records.

Donna Blue speelt de volgende shows:

04 May – Here Comes The Summer, Vlieland (NL)
05 May – Bevrijdingsfestival Utrecht, Utrecht (NL)
24 May – Sniester 2019, Den Haag (NL)
25 May – Food for your Senses, Luxe
10 June – Vondelpark Openluchttheater, Amsterdam (NL)
21 June – De Vorstin, Hilversum (NL)
18 July – Valkhof Festival, Nijmegen (NL)



Share |

Gerelateerde artikelen