Leo Sayer naar Q-Factory

22 juni 2019, 21:34 | Jeroen

Op zaterdag 22 juni komt de wereldberoemde Britse zanger Leo Sayer naar Amsterdam. Sayer heeft onlangs het nieuwe album ‘Selfie’ uitgebracht. Verwacht nieuw repertoire en wereldhits als ‘You Make Me Feel Like Dancing’‚ More Then I Can Say’ en ‘When I Need You’.

Met maar liefst 17 albums en 26 hits is Leo Sayer een van de meest succesvolle Britse zangers aller tijden. Zijn grote Nederlandse doorbraak kwam in 1974 met de hit ‘Long Tall Glasses’, met het pakkende refrein ‘you know I can’t dance’. Het nummer steeg binnen no time naar de top van de hitparade. Voor zijn discohit ‘You Make Me Feel Like Dancing’ ontving hij zelfs een Grammy Award.

Sayer schreef ook nummers voor andere artiesten waaronder de hit ‘Giving It All Away’ van Roger Daltrey van The Who en maakte hij een succesvol album met Frank Furrell van Super Tramp. Een remix van ‘Thunder In My Heart’ door DJ en producer Meck uit Los Angeles bezorgde Leo Sayer recent opnieuw een dikke wereldhit. Zaterdag 22 juni staat de sympathieke zanger voor het eerst sinds tijden weer in Amsterdam met een energieke show vol tijdloze klassiekers.

Wanneer: 22 juni 2019
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 21:00 uur
Tickets: € 33*
Adres: Atlantisplein 1, 1093 NE Amsterdam
Check de website voor ticlets.

  • Ticketprijs inclusief servicekosten. Exclusief betalingskosten.Share |

Gerelateerde artikelen