Single: Luka - Lost Today/Found Tomorrow

23 februari 2020, 17:12 | Jeroen

Luka tekent bij Snowstar Records en brengt eerste single van aankomend album uit. Single ‘Lost Today/Found Tomorrow’ is de eerste teaser van het album dat later dit jaar uit komt.

Singer songwriter & muzikante Luka tekent bij Snowstar Records, waar ze haar aankomende debuutalbum later dit jaar zal uit brengen. Het onafhankelijke label uit Utrecht staat bekend om indie muziek van bands als I am Oak, Kim Janssen, broeder Dieleman en Donna Blue.

Om de nieuwe signing te vieren is de nieuwe single ‘Lost Today/Found Tomorrow’ uitgebracht. De single komt met onderstaande video. Luka speelt in april twee supportshows voor Faces on TV in België, waarvoor tickets nu beschikbaar zijn.

In april staat Luka in het voorprogramma van Faces on TV in België, en ze speelt ook op The Life I Live Festival in Den Haag:

27-4 The Life I Live festival, Den Haag (NL)
29-4 Vooruit, Gent (BE) (Support Faces on TV)
30-4 Trix, Antwerpen (BE) (Support Faces on TV)

Ga voor meer info en tickets naar de website

Dromerige electro-pop, folk, soul

Geboren in Kaapstad, opgegroeid in Rotterdam; singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vertaalt haar verhalen met haar band Luka naar eigenzinnige, dromerige pop. Eerlijk en persoonlijk, maar altijd herkenbaar en intrigerend. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver stelt Luka een breed pallet aan geluiden tentoon. Dromerige electro-pop, folk, soul, van ruimtelijke soundscapes tot enerverende beats.

Na de succesvolle release van de zelf uitgebrachte debuut EP ‘Welcome, Generation Everything’ begin 2018, speelde ze meer dan 80 shows in Europa. Hoogtepunten waren o.a. shows op Sziget Festival en Motel Mozaique.

In 2020 is het tijd voor nieuwe muziek. Ze schreef en nam nieuwe muziek op de afgelopen maanden, verstopt in de gerenommeerde Wisseloord Studio met producer Wannes Salomé (Klangstof) en studio-engineer Sam Jones (o.a. Luwten, Klangstof, Kim Janssen). ‘Lost Today/Found Tomorrow’ is de eerste single van het aankomende album, waarover Luka het volgende zegt: “Als je leert dingen los te laten, begint het met omarmen dat alles een einde heeft. Dit nummer gaat over het aanvaarden van dat moment, en al het andere los laten. What was lost today, will be found tomorrow”.



Share |

Gerelateerde artikelen