Nieuwe Namen VESTROCK 2020

27 februari 2020, 14:27 | Jeroen

Zeven nieuwe namen voor de elfde editie van VESTROCK op 5, 6 en 7 juni 2020: Danny Vera, Gavin James (IRL), Lucas & Steve, De Likt, Dopebwoy, School Is Cool (BE) en Ten Times A Million.

Danny Vera is in Zeeland al jarenlang wereldberoemd, maar brak afgelopen jaar pas echt door bij het grote publiek met zijn nummer Roller Coaster. Met de vierde positie in de Radio 2 Top 2000 was het bovendien de hoogste nieuwe binnenkomer ooit. In 2020 staat hij voor de derde keer op VESTROCK.

Ierse singer-songwriter Gavin James heeft miljoenen luisteraars op Spotify met hits als The Book of Love, Tired en Nervous, won twee maal de prestigieuze Choice Music Award in eigen land en verkocht in Nederland moeiteloos AFAS Live uit.

Het dj-duo Lucas & Steve scoorde afgelopen jaren megahits als Summer on You, Where Have You Gone (Anywhere) en Perfect en stond op festivals als Dance Valley, Flying Dutch en Tomorrowland.
Rapper en producer Dopebwoy scoorde met Cartier, Nederlands meest gestreamde track op Spotify.

Het optreden op VESTROCK 2018 van het Rotterdamse sloopbedrijf De Likt (Ja dat bedoel ik) was volgens 3voor12 het beste Zeeuwse festivaloptreden van het jaar. En daarom komen ze het in 2020 nog eens overdoen.

Eerder kondigden we Within Temptation, Snelle & Live Band, Suzan & Freek, Kris Kross Amsterdam, Noordkaap, Starsailor, Maan en nog vele anderen aan. Er volgen nog tientallen namen voor de elfde editie van VESTROCK.

VESTROCK

VESTROCK, ook wel bekend als het festival van de vriendschap, is een intiem driedaags festival dat plaats vindt op een prachtig eiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst (Zeeuws-Vlaanderen). Wat in 2010 begon als een kleinschalig evenement is uitgegroeid tot een van de meest unieke en ambitieuze festivals van de lage landen: een festival dat rock, pop en dance liefhebbers uit heel Nederland en België trekt, maar dat nog steeds haar vriendelijke en intieme karakter heeft weten te behouden. VESTROCK 2020 brengt je wederom het ultieme weekend weg met meer dan 60 live acts, een onderwijs- en theaterprogramma in de VESTROCK UNIVERSITY en exclusieve optredens op diverse locaties op en rondom het eiland. Bovendien biedt VESTROCK een familieprogrammering aan waarin ook de jongere bezoeker een echte festival ervaring mee kan maken. Krijg de kans om zowel nieuwe opkomende acts te ontdekken als te genieten van de meer gevestigde namen. Hiernaast heb je de beschikking tot een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK BLOND en een geweldige camping.

VESTROCK 2020 kaartverkoop

De kaartverkoop voor VESTROCK 2020 gebeurt via de website en fysieke adressen in Zeeuws Vlaanderen. VESTROCK vindt plaats op een eiland, waardoor het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt is. Vanaf deze editie van VESTROCK zijn ook voor het eerst weekendtickets beschikbaar (vrijdag tot en met zondag) naast de bestaande combitickets voor vrijdag en zaterdag.



Share |

Gerelateerde artikelen