Nieuw album: Myd - Born a Loser

2 mei 2021, 21:56 | Jeroen

Myd heeft altijd de rol van minzame underdog op zich genomen en het zou geen verrassing moeten zijn dat hij met het debuutalbum Born A Loser zijn status als “liefdevolle verliezer” omarmt. Na meer dan een decennium in de scene, perfectioneert de producer uit Lille zijn solo-geluid op Born A Loser, een 14-track LP uitgebracht op het iconische Franse label Ed Banger Records.

Eerder verschenen er 4 nummers naar aanloop van Myd zijn debuutalbum: Together We Stand, Moving Men feat. Mac DeMarco, titeltrack Born A Loser en de laatste single Let You Speak.

Myd was onder de fans al bekend als lid van de elektronische band Club Cheval. Na de coproductie van Brodinski’s album Brava en het maken van beats voor een groot aantal rappers, staat Myd nu op zichzelf en laat hij onbeschaamd zijn excentrieke flair zien, en zingt hij zelfs voor het eerst op zijn eigen tracks.

De Fransman zal op zaterdag 1 mei (13:00u CET) een live Q&A hosten op zijn YouTube-kanaal, waar hij wordt vergezeld door Busy P (oprichter van Ed Banger), Alex Nart (regisseur van de Moving Men-video) en Alice Moitié (regisseuse van de Together We Stand-video). In deze Q&A delen ze inzichten over hoe het album en de video’s tot stand kwamen.

Born A Loser is vandaag digitaal beschikbaar op alle streamingplatformen, als 2LP en CD.

Luister hier naar Born A Loser…



Share |

Gerelateerde artikelen