FESTIVAL: VESTROCK 2022

23 maart 2022, 09:04 | Jeroen

Met de toevoeging van nog eens 25 toffe acts maakt de organisatie van het mooist gelegen festival van Nederland (namelijk op een prachtig eiland aan de stadsgracht van de pittoreske middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen) zijn programma rond.

Ook Starsailor, Sylvie Kreusch, $Hirak, Bob Vylan, Bad Nerves, Ist Ist, Prins S & De Geit, Tramhaus, Rhea, Goe Vur In Den Otto, Jack Francis, The Anaesthetics, Max Horak, Rites, Young Villian, Beachdog, Cloudsurfers, Vision Machine, en De Nieuwe Lichting (met: Het Gezelschap, Kuzko, Le Motat, Beau Zwart, Maask, Socks; Sportssocks) zullen op 3, 4 en 5 juni a.s. optreden tijdens de 11e editie van VESTROCK. De Nieuwe Lichting is een jonge, ambitieuze organisatie die zich inzet voor zowel de belangen van Rotterdam als de belangen van de makers van deze stad.

VESTROCK kondigde eerder al onder meer de volgende knallers aan: Editors, Martin Solveig, Within Temptation, Wolfmother, Suzan & Freek, Snelle & De Lieve Jongens Band, The Darkness, Frenna Deluxe, Goldband, De Likt, Lucas & Steve, Gavin James, Nada Surf, JB Meijers & Band, Paul Elstak, en Son Mieux.

De volledige dagindeling staat op de site

TICKETINFO

Tickets voor VESTROCK zijn te koop via vestrock.nl/tickets. Omdat het driedaags festival plaatsvindt op een eiland is het aantal beschikbare kaarten net als andere jaren beperkt. Dat geldt ook voor de intieme camping van het evenement.

Soorten tickets:
Vrijdag: €65,-
Zaterdag: €65,-
Zondag: €40,-
Combi vrijdag & zaterdag: €90,-
Weekender 3 dagen: €125,- Camping: €17,50 (zie onder)

*Family/Friends tickets: bij aankoop van vijf of meer tickets krijgt de koper korting.
**Prijzen zijn exclusief service kosten van €3,95.
***Tickets voor de geannuleerde editie van VESTROCK 2021 blijven dit jaar gewoon geldig.

VESTROCK: HET FESTIVAL VAN DE VRIENDSCHAP

Het intieme driedaagse zomerse festival VESTROCK, ook wel bekend als Het Festival van de Vriendschap, wordt gehouden op een prachtig schiereiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL). Het heeft daardoor als één van de weinige festivals een werkelijk adembenemend natuurlijk décor en een uniek overweldigend uitzicht.

Dit jaarlijks populairder wordende evenement biedt een ultiem lang weekend weg met ca. 60 live rock-, pop- en dance acts; en met exclusieve optredens op diverse locaties. Daarnaast is er opnieuw een bourgondisch aanbod aan eten en drinken, waaronder het eigen gebrouwen VESTROCK Blond – en een geweldige camping vlakbij het centrum.

Op Vestrock is iedereen welkom. Liefhebbers van pop/rock (o.a. Editors, Suzan & Freek, Starsailor, Gavin James, Son Mieux, Sylvie Kreusch), heavy (o.a. Within Temptation, Wolfmother, The Darkness, Bad Nerves, Ramkot, Beachdog, Cloudsurfers, Goe Vur In Den Otto, Ten Times A Million), electronic/house/dance (o.a. Martin Solveig, Lucas & Steve, Daithí, Paul Elstak, $Hirak, Rhea, Vision Machine) en hiphop (o.a. Snelle & De Lieve Jongens Band, Frenna Deluxe, De Likt, Antoon) kunnen van hun eigen favoriete acts genieten en nieuwe muzikale helden ontdekken.

HULST: AUTHENTIEK, BRUISEND, PITTORESK EN BOURGONDISCH
Wandelend over de 3,5 km lange stadswallen of door de vestingstad ontdekt de bezoeker van Hulst de drie stadspoorten, oude gevels en mooie gebouwen die getuigen van een eeuwenoude geschiedenis. De fenomenale Willibrordus basiliek; het stadhuis op de Grote Markt; de Stadsmolen en de vele andere monumentale panden maken van Hulst één groot openlucht museum. Bovendien zorgt het onmiskenbare Bourgondische karakter van de stad voor een bruisende, authentieke sfeer met gezellige terrasjes, cafés en restaurants.

Hulst ligt zeer centraal en is eenvoudig te bereiken voor zowel Nederlanders als voor Belgen.

ONLINE

Volg de VESTROCK website en social media (Instagram, Facebook) voor alle gedetailleerde festivalinfo.

Website: https://www.VESTROCK.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/VESTROCK
FB event: https://www.facebook.com/VESTROCK/events/?ref=page_internal
Instagram: https://www.instagram.com/VESTROCK/Share |

Gerelateerde artikelen