Single: Kasabian - Scriptvre

Muziek

Kasabian brengt op 5 augustus hun nieuwe album The Alchemist’s Euphoria uit. Vandaag verschijnt als voorproefje alvast de single Scriptvre, eerder bracht de Britse band al het nummer Alygatyr uit.

> Lees verder

Nieuw album: Arcade Fire - WE

Muziek

Het langverwachte nieuwe album van Arcade Fire is vrijdag uitgekomen. WE is het zesde album van de Canadese band en bevat zeven songs. Daarvan verschenen The Lightning I, II en Unconditional I (Lookout Kid) eerder al.

> Lees verder

Single: Odesza - Behind The Sun

Muziek

Vorige week verscheen de nieuwe single van GRAMMY-genomineerd duo ODESZA. Behind The Sun is de nieuwste release van het aanstaande album The Last Goodbye dat 22 juli uitkomt. Bekijk hier de videoclip van Behind The Sun, met animatie door Woosung Kang.

> Lees verder

Concert: Khruangbin in Afas Live

Muziek

Khruangbin (of ‘vliegtuig’ in het Thais) stonden gister in de AFAS Live. De band bestaande uit een gitarist, bassist en een drummer. Mark Speer, Laura Lee en Donald DJ Johnson. Een echte festival band, die het ook goed doet in de AFAS Live.

> Lees verder

Dance: Sensation 2022

Muziek

Sensation kondigt indrukwekkende line-up aan met onder anderen
ACRAZE, Diplo & MK en Oliver Heldens. De grootste namen uit de house scene maken op 2 juli hun opwachting in de Johan Cruijff ArenA.

> Lees verder

Nieuwe album: Walter Martin - The Bear

Muziek

Op 25 maart heeft geliefde songwriter, multi-instrumentalist en mede-oprichter van The Walkmen Walter Martin zijn nieuwe album The Bear uitgebracht. The Bear is een aangrijpende collectie van autobiografische story-songs.

> Lees verder

Nieuw album: YoungRubbi - Chaos Staat me Goed

Muziek

De Rotterdamse hiphop artiest en producer YoungRubbi brengt op 29 april zijn nieuwe EP Chaos Staat Me Goed uit op zijn eigen label Reborn Punk. De nieuwe single Pixel Psycho is nu uit.

> Lees verder

Festival: Vunzige Deuntjes

Muziek

Vunzige Deuntjes Festival pakt komende zomer uit met een drietal muzieklegendes uit Jamaica die de line-up sieren. Konshens, Charly Black en Leftside maken op 9 juli hun opwachting in het Amsterdamse Bos voor zo’n 22.500 bezoekers.

> Lees verder

Festival: Pal Mundo Festival 2022

Muziek

Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde.

> Lees verder

Festival: The Life I Live

Muziek

Op dinsdag 26 april wordt na twee jaar coronapauze het tiende hoofdstuk toegevoegd aan THE LIFE I LIVE. Tijdens Koningsnacht laat het festival op historische locaties in de Haagse binnenstad het hart sneller kloppen met een breed scala aan muzikale smaken.

> Lees verder

FESTIVAL: VESTROCK 2022

Muziek

Het intieme driedaagse zomerse festival VESTROCK, ook wel bekend als Het Festival van de Vriendschap, wordt gehouden op een prachtig schiereiland in de stadsgracht van de Middeleeuwse vestingstad Hulst in Zeeuws-Vlaanderen (NL).

> Lees verder

Nieuw album: Matt Simons - Identity Crisis

Muziek

Het album biedt een breed scala aan stijlen, maar hebben allemaal die fijne popgevoeligheid van Simons. Vandaag brengt Simons tevens zijn nieuwe single In Case You Missed It uit. Beluister hem hier bij ZUBB.

> Lees verder