ZUBB Sessions: Graffiti6 - Free

Muziek

De Londense band Graffiti6 is in de basis een duo bestaande uit zanger en gitarist Jamie Scott en producent en multi-instrumentalist Tommy D. Op 17 september was de band weer in Nederland en namen we met Jamie Scott deze ZUBB Session op.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Rachel Sermanni - The Fog

Muziek

Deze 20-jarige Schotse schone maakt prachtige, breekbare singer/songwriter muziek met folk invloeden en een donker randje. Begin deze maand was zij een paar dagen in Nederland en hadden wij de kans haar te treffen in Amsterdam.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Donavon Frankenreiter - Shine

Muziek

Donavon Frankenreiter is behalve een getalenteerd muzikant een bekwaam surfer, met ondertussen alweer zes albums. Voorafgaand aan zijn laatste optreden in de Paradiso zagen wij onze kans schoon hem voor de ZUBB camera’s te krijgen.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Rilan & The Bombardiers - Happy Jack

Muziek

Met trots presenteren we de 2e ZUBB Session met de bijzonder energieke Rilan en zijn band The Bombardiers, voor deze akoestische sessies met kleinere bezetting. Opgenomen tijdens Schollenpop in Scheveningen, een kleine maand geleden.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Rilan & The Bombardiers - Stuck in the Middle with You

Muziek

De bijzonder energieke, bijna 2 meter lange (exclusief afro) Rilan uit Haarlem stond voor de ZUBB camera’s tijdens Schollenpop in Scheveningen. Voor deze sessie met een deel van zijn, normaal 9 koppen tellende band: The Bombardiers.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Absynthe Minded - Space

Muziek

Eind april stond Absynthe Minded op het podium van het Life I Live festival, ter promotie van het onlangs verschenen album As It Ever Was. ZUBB was aanwezig en maakte een tweetal opnames voor de ZUBB Sessions met zanger Bert Ostyn.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Julia Stone - You're The One That I Want

Muziek

In navolging van de eerder verschenen Let’s Forget All the Things That We Say de tweede ZUBB Session met Julia Stone: You’re The One That I Want. Een cover van John Travolta en Olivia Newton-John afkomstig van de Grease soundtrack.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Julia Stone - Let's Forget All the Things That We Say

Muziek

Maandag 14 mei was Julia Stone in Amsterdam en zagen wij onze kans schoon haar voor onze camera’s te krijgen. Er zijn drie nummers opgenomen in cafĂ© de Smoeshaan, vandaag de eerste: Let’s Forget All the Things That We Say.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Morning Parade - Headlights

Muziek

In navolging van de eerder online verschenen Under The Stars van Morning Parade, volgt nu de tweede ZUBB Session van de nieuwe single Headlights. Opgenomen tijdens het Life I Live festival in Den Haag.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Morning Parade - Under The Stars

Muziek

Terwijl de eerste artiesten op de podia van Life I Live festival stonden, stond Steve Sparrow van Morning Parade op het Lange Voorhout voor de ZUBB camera’s akoestisch te spelen. Bij deze de eerste van twee ZUBB Sessions: Under The Stars.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Admiral Freebee - Rags 'n' Run

Muziek

Deel twee van de ZUBB Sessions met de Antwerpse Tom van Laere, beter bekend als Admiral Freebee met het nummer Rags ‘n’ Run. Een intieme opname van misschien wel de meest succesvolle roots-rock artiest uit deze regionen.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Admiral Freebee - There Is A Road

Muziek

Voorafgaand aan het optreden in het Paard van Troje, filmden we de Antwerpse Tom van Laere, beter bekend als Admiral Freebee. Een unieke en intieme opname van misschien wel de meest succesvolle roots-rock artiest uit deze regionen.

> Lees verder