Preview RAW ART FAIR 2012

Kunst

RAW is de nieuwste kunstbeurs van Rotterdam. De beurs is jong, fris en verrassend. RAW Art Fair toont werk van 49 internationale galleries. RAW biedt haar bezoekers, galeriehouders, kunstenaars en verzamelaars een compleet vernieuwende kunstervaring.

> Lees verder

Opening: Void

Kunst

Het gaat hier namelijk om ‘instapkunst’. Wat is dat… ‘Instapkunst’ is kunst tegen een betaalbare prijs. Zo kan iedere liefhebber dus kunst verzamelen. Waar het bij Void om gaat is van kunst genieten… geen duur gedoe, maar chill!

> Lees verder

Anton Corbijn in Foam

Kunst

Corbijn heeft bewondering voor beeldende kunstenaars. “Deze mensen creëren en dat inspireert mij. Het vormt mijn bewustzijn over de dingen die voor mij, in mijn leven spelen. Wat mij ook altijd intrigeerde aan popartiesten is het creëren van een song, niet het orgasme op het podium”.

> Lees verder

Art is dead long live the art: Antiphotojournalism

Kunst

Vandaag is de opening van de tentoonstelling: ‘Antiphotojournalism’ in Foam in Amsterdam. De vraag is niet is het digitale tijdperk de dood van de fotojournalastiek, maar wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en hoe ziet de toekomst van de fotojournalastiek eruit?

> Lees verder

Teenage Magazines

Kunst

De opdracht wekte bij sommige studenten in eerste instantie wat aversie op, maar het werken als team werd als zeer aangenaam ervaren. Voor enkele was het terugkijken naar hun tienerjaren een emotionele ervaring.

> Lees verder