Crossing Border compleet

11 oktober 2013, 10:28 | Jeroen

Over iets meer dan een maand barst Crossing Border 2013 los. Gister maakte het festival de laatste namen van de line-up bekend. Here We Go Magic-frontman Luke Temple staat solo op het podium, harpist Anne VanSchothorst speelt samen met gambist Ernst Stolz, Joris VanVinckenroye toont de bas in al zijn gedaanten en auteur Arno Camenisch vertelt over zijn bejubelde Sez Ner-trilogie. Ook zijn er optredens van de Haagse auteurs Ton Rozeman, Ruth van Rossum en Justine le Clercq.

Luke Temple
Good Mood Fool, het nieuwe soloalbum van Here We Go Magic-frontman Luke Temple, is een eclectische dosis vrijheid-blijheid die de sfeer oproept van lange, lome zomeravonden.

Anne VanSchothorst + Ernst Stolz
Harpist Anne VanSchothorst maakt originele, hedendaags klassieke, cross-over en geïmproviseerde muziek voor multimedia- en kunstprojecten. Op Crossing Border speelt ze samen met viola da gamba-maestro Ernst Stolz.

BASta! – Joris VanVinckenroye
BASta!, het soloproject van Joris VanVinckenroye, is een bijzondere demonstratie van een one man band, waarbij hij zó optimaal gebruikmaakt van zijn bas dat het lijkt alsof er meerdere instrumenten aan bod komen.

Arno Camenisch
In zijn in twintig talen uitgegeven Sez Ner-trilogie voert Arno Camenisch in korte, scherpe en levendige scènes het dorpsleven in de bergen van een Oostenrijks kanton op.

Ton Rozeman, Ruth van Rossum en Justine le Clercq
De Haagse auteurs Ton Rozeman (bekend en geprezen als schrijver van korte verhalen), Ruth van Rossum (wier ‘beeldende en niets verhullende’ bundel Sakasegawa lovend werd ontvangen) en Justine le Clercq (schrijfster van de absurdistische roman Roemlozen) staan op Crossing Border op het podium.

Crossing Border 2013
Crossing Border is een toonaangevend interdisciplinair literatuur- en muziekfestival – en de pionier van het concept. Aanstaande november presenteren we in Den Haag de 21ste editie van Crossing Border. Op het festival kun je uit een groot aanbod aan optredens op verschillende podia persoonlijke favorieten kiezen.

Check de website van Crossing Border voor meer informatie.



Share |

Gerelateerde artikelen