ZUBB Sessions: The Asteroids Galaxy Tour - My Club

5 oktober 2014, 00:04 | Jeroen

De Deense formatie The Asteroids Galaxy Tour, bestaande uit Mette Lindberg en Lars Iversen hebben deze week hun derde album Bring Us Together” uitgebracht. Producer en schrijver Lars Iversen komt met een verfrissend nieuw Asteroids geluid: een uitgemeten mix tussen samples en het klassieke geluid van de band.

De eerste single My Club is een vrolijk mid tempo nummer dat een herkenbare sound heeft. Het profiteert op een positieve manier van de ‘less is more’ gedachte. Beat, trompet partij en vocals. Wat opvalt is dat de vocalen meer op de voorgrond aanwezig zijn. Er heerst een smaakvolle dynamiek tussen trompet en vocale partijen die lekker blijven hangen. Bomvol prettige ‘hooks’ die het liedje compleet maken.

Afgelopen maand hebben we de unieke kans gekregen om The Asteroids Galaxy Tour te filmer in het Backstage Hotel te Amsterdam. We hebben twee songs opgenomen ‘My Club’ en ‘Navigator’. De eerste sessie is gister afgemonteerd en nu te zien. Bekijk hieronder de nieuwe ZUBB Sessie.Share |

Gerelateerde artikelen