alt-J en Pharrell Williams ook naar Werchter

25 november 2014, 09:29 | Jeroen

Het regent bevestigingen voor het festival Rock Werchter bij onze zuiderburen. Vorige week werd eerst bekend dat Foo Fighters komen optreden, een dag later volgde niemand minder dan Muse en in de afgelopen 24 uur kwamen daar alt-J en Pharrell Williams bij.

alt-J

In 2013 lieten ze The Barn als betoverd achter. Twee jaar en een nieuw album later, komen ze terug naar Rock Werchter. Alt-J zal op vrijdag 26 juni geweldig intense muzikale momenten laten optekenen. Dat staat vast.

Pharrel Williams

De man met de gouden stem, de gouden handen en de gouden wat-nog-niet-allemaal komt naar Rock Werchter. Op vrijdag 26 juni zingt, danst en feest Rock Werchter met Pharrell Williams. De teller headliners voor Rock Werchter 2015 staat bij deze op drie. Eerder werd al aangekondigd dat Muse en Foo Fighters present geven op het festival.

Rock Werchter 2015 vindt plaats van donderdag 25 juni tot en met zondag 28 juni. Tickets voor het festival gaan in verkoop op zaterdag 29 november om 9u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Meer info vind je op rockwerchter.be.



Share |

Gerelateerde artikelen