Ticket of the Year verkiezing 2018

5 november 2018, 10:48 | Jeroen

Voor het vierde jaar op rij geeft Ticketmaster de Nederlandse eventbezoekers de kans hun stem uit te brengen op hun favoriete event van het afgelopen jaar, het zogenaamde Ticket of the Year.

Er kan gekozen worden uit alle events die in 2018 hebben plaatsgevonden. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen van maandag 5 november t/m zondag 11 november via de website. De vijf populairste events zullen op dinsdag 27 november bekend gemaakt worden.

Liefhebbers van muziek, sport en comedy kiezen de winnaar van de titel Ticket of the Year door te stemmen op hun favoriete sportevent, concert, theatervoorstelling of festival. Alle concerten, sportwedstrijden en shows die gedurende 2018 in Nederland plaatsvonden kunnen meedingen naar de titel. Deelnemers aan de stemming kunnen ook laten weten naar welke show in 2019 ze het meest uitkijken.

In 2018 waren er optredens in de Amsterdamse Johan Cruijff ArenA van o.a. Ed Sheeran en Beyoncé & Jay-Z, speelden Eminem en Guns ‘N Roses in het Goffertpark in Nijmegen, en werd de Ziggo Dome aangedaan door o.a. U2, de Koreaans boyband BTS, country-queen Shania Twain, Justin Timberlake en Imagine Dragons. Ook het debuterende Once In A Blue Moon festival in het Amsterdamse Bos maakte indruk. Op sportgebied waren enkele hoogtepunten het WK Baanwielrennen en het ABNAMRO World Tennis Tournament met Roger Federer.

Onder de deelnemers aan de stemming voor de Ticket of the Year wordt een Gift Card verloot ter waarde van €250.

De Ticket of the Year 2017 werd gewonnen door het optreden van Coldplay met hun Head Full of Dreams tour in de Johan Cruijff ArenA.Share |

Gerelateerde artikelen