Livestream: Suzan & Freek

Muziek

Op zondag 21 juni geven Suzan & Freek een livestream-concert vanuit poppodium Hedon in Zwolle. In februari ontvingen Suzan & Freek een Edison Pop award in de categorie Nederlandstalig voor Gedeeld Door Ons.

> Lees verder

GZA naar Q-Factory

Muziek

De Amerikaanse rapper GZA behaalde wereldwijd succes met de legendarische hiphop groep Wu-Tang Clan. In de ‘Golden Era of Hiphop’ bracht GZA met rappers als RZA, Method Man en Ghostface Killah hits uit als C.R.E.A.M. en Protect Ya Neck.

> Lees verder

Groundation naar Q-Factory Amsterdam

Muziek

Groundation is al meer dan 20 jaar de absolute vaandeldrager van de Amerikaanse rootsreggae. De band staat bekend om de enorm strakke reggaegrooves gecombineerd met dub, funk en jazzelementen.

> Lees verder

The Meteors naar Q-Factory

Muziek

In 1980 werd The Meteors opgericht in een reactie op de bands die zongen over ‘Big Green Cars’, ‘Rocking This Town’ en ‘Rockabilly Rebels’. Zij gaven de voorkeur aan liedjes over onderwerpen als vampieren, stampen op begraafplaatsen en radioactieve kinderen.

> Lees verder

Xander Vrienten X WestergasTheater

Muziek

Dit voorjaar geeft muzikant Xander Vrienten drie eenmalige shows in het WestergasTheater in Amsterdam. In Xander Vrienten X WestergasTheater nodigt hij zijn muzikale vrienden uit voor een unieke reeks eenmalige concerten.

> Lees verder

Live At: The Slow Show

Muziek

De Engelse indiepopband The Slow Show en de magische setting van het bostheater lijken voor elkaar gemaakt. Hun langzame en midtempo folknummers ,vergezeld van de karakteristieke stem van frontman Rob Goodwin, zijn de perfecte ingrediënten voor een zomeravond vol muziek in de buitenlucht.

> Lees verder

Faith No More in AFAS Live

Muziek

Faith No More versnijdt in de jaren ’80 als eerste metal met funk en hiphop. Met Mike Patton als voorman scoort de groep hits zoals Midlife Crisis en Commodores cover Easy. Na een lange break is daar in 2015 comebackplaat Sol Invictus en een tour die FNM naar Pinkpop brengt.

> Lees verder

Indianizer tour in NL

Muziek

Na festivaloptredens op onder meer Eurosonic, Surfana Festival en Schippop in 2019, kondigt de psych-tropical-beat band Indianizer deze week hun nieuwe tourdata aan. De Italiaanse band zal in februari drie clubshows doen, in Den Haag, Vlissingen en Rotterdam.

> Lees verder

Q-Factory: Albert Hammond

Muziek

Op zondag 28 juni komt Albert Hammond met zijn Songbook Tour naar Q-Factory in Amsterdam. Al vijf decennia op rij scoort Hammond wereldwijd grote hits, zoals klassiekers ‘I’m A Train’ en ‘It Never Rains In Southern California’.

> Lees verder

Kosheen naar Q-Factory Amsterdam

Muziek

De drum & bass formatie Kosheen komt na 7 jaar weer terug naar Amsterdam. De Britse formatie brak in 2001 in één klap door met de megahits ‘Hide U’ en ‘Catch’. Op zondag 17 mei zie je de live formatie in Q-Factory Amsterdam.

> Lees verder

Mother's Finest viert 50 jarig bestaan in Q-Factory

Muziek

Een genre toekennen aan het Amerikaanse Mother’s Finest is niet makkelijk. Wat het dichtst in de buurt zou komen is “een mix van funk, rock, gospel, R&B, metal en jazz dat muzikale grenzen en negatieve stereotypering overstijgt.

> Lees verder

Elvis: That's the Way it is...

Muziek

Het legendarische optreden van Elvis Presley in het Las Vegas International Hotel tijdens de zomer van 1970. Eenmalig in de Nederlandse bioscoop op de 85ste verjaardag van ‘The King’ op woensdag 8 januari 2020.

> Lees verder