ZUBB Sessions: The Benelux - Smells Like Woman

Muziek

Na een lange tijd is er weer een toevoeging aan de ZUBB Sessions catalogus. We waren het er al een tijdje over eens, als we weer een sessie gaan filmen, dan staat The Benelux bovenaan de verlanglijst. En voila!

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Feeling - Rescue

Muziek

Op 21 september, voorafgaand aan het optreden op het Peace One Day festival in de tuin van het Vredespaleis, stond The Feeling voor de camera’s van de ZUBB Sessions. Ze speelde Rescue, eerste single van het nieuwe album _Boy Cried Wolf

> Lees verder

ZUBB Sessions: Splendid - The Streets

Muziek

Het altijd zonnige Splendid, wereldberoemd in Den Haag en ook steeds meer daarbuiten, stond voorafgaand aan het Jam de la Crème festival voor de camera’s van de ZUBB Sessions crew en speelde de nieuwste single The Streets.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Omar Ka - Balal

Muziek

Tijdens het Jam de la Crème Festival hebben we de mogelijkheid gekregen om enkele artiesten op te nemen voor ZUBB Sessions. Deze eerste van deze serie is de Senegalese Omar Ka samen met Satindra Kalpoe.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Valerius - Can't Keep Running Away

Muziek

ZUBB Sessions presents Valerius! In juni spraken we met de gebroeders Nambiar af op het Museumplein. Eerder was het nummer I Cannot Put Us Back Together verschenen bij de ZUBB Sessions. Nu dan ook Can’t Keep Running Away, enjoy!

> Lees verder

ZUBB Sessions: Valerius - I Cannot Put Us Back Together

Muziek

ZUBB Sessions presents Valerius! Deze Nederlandse band uit Amsterdam dankt haar naam aan het Valeriusplein te Amsterdam. Vorige week spraken we met de band af op het museumplein. Een zonnige sessie in Amsterdam.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Donavon Frankenreiter - West Coast Fool

Muziek

Om vandaag voor de zon te compenseren hebben we nog een ZUBB Session voor jullie. Vorig jaar zomer filmden we Donavon Frankenreiter in het Vondelpark. We hadden het nummer West Coast Fool nog op de plank liggen! Enjoy!

> Lees verder

ZUBB Sessions: Geppetto & The Whales - Duquesne's Horse

Muziek

Geppetto & The Whales speelt een aanstekelijke mix van folk en americana. Op donderdag 28 maart trad de band op bij De Wereld Draait Door, maar voorafgaand kregen wij dus de kans een akoestische opname met de heren te maken.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Sir Yes Sir - Keep The Horsemen Out

Muziek

We hebben een tweetal nummers akoestisch opgenomen met de Belgische band Sir Yes Sir in Amsterdam. Eerder verscheen het ingetogen nummer She en nu kan er genoten worden van Keep The Horsemen Out van het debuutalbum We Should Talk.

> Lees verder

ZUBB Sessions: Sir Yes Sir - She

Muziek

De nieuwe belofte uit België heet Sir Yes Sir. De band is het geesteskind van Tijs Delbeke. Hun debuutalbum We Should Talk is op 1 februari verschenen en van dit album hebben we een tweetal nummers akoestisch opgenomen in Amsterdam.

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Asteroids Galaxy Tour - Around The Bend

Muziek

De dag voor het optreden in het Paard van Troje, troffen wij een deel van The Asteroids Galaxy Tour in de lobby van het Ibis Hotel en namen we deze ZUBB Session op van het nummer Around The Bend van het eerste album Fruit uit 2009.

> Lees verder

ZUBB Sessions: The Temper Trap - Trembling Hands

Muziek

Zondag 16 september stond de Australische band The Temper Trap in de Melkweg. Voorafgaand aan het optreden troffen we een deel van de band voor de opnamen van het nummer Trembling Hands voor de ZUBB Sessions.

> Lees verder