Interview: D-Felic

Muziek

Eerder deze week sprak ZUBB met all round producer, remixer, live performer en DJ D-Felic in zijn studio. Sjoerd Neggers, zoals hij eigenlijk heet, is al ruim 17 jaar met muziek bezig.

> Lees verder

Interview: Supra Naturals

Muziek

De heren hebben in korte tijd, de EP is pas een paar maanden uit, een flinke live reputatie opgebouwd. Op de vraag wat de plannen zijn voor de komende tijd is het antwoord simpel: “Spelen, spelen en nog eens spelen!”

> Lees verder

Interview: Blood Red Shoes

Muziek

ZUBB interviewde Blood Red Shoes voorafgaand aan hun optreden op het PopHotSpot zomerfestival, op de Grote Markt in Den Haag. Een uitgebreid gesprek, waarin ze onder meer vertellen over het ontstaan van de band, nieuw materiaal en hun toekomstambities.

> Lees verder

Interview: DJ & Producer Marc Pollen

Muziek

Aan de vooravond van zijn set op het Walk The Line festival sprak ZUBB DJ en producer Marc Pollen over onder andere de house scene, inspiratie en samenwerkingen.

> Lees verder

Interview: The Joy Formidable

Muziek

Na het optreden in de Rotown op 6 maart had ZUBB een gesprek met Ritzy Bryan & Rhydian Dafydd van ‘The Joy Formidable’ over het verleden, de toekomst en het tot stand komen van ‘The Big Roar’.

> Lees verder