Winnen: 2x2 kaarten Bert Visscher - Afijn!

15 september 2012, 09:25 | Jeroen

Afijn weer hilarisch heerlijk kort door de bocht zoals Bert Visscher dat als geen ander kan.

Dit nieuwe theaterseizoen in reprise een serie voorstellingen. Geen cabaret van de oude stoel, maar van de hoogste lach. Bert Visscher weet als geen ander op zijn drukke manier de boel op z’n kop te zetten.Bert Visscher begeeft zich in Afijn op het gladde ijs van de plaatselijke schaatsbaan. Daar verzorgt de beroemde Russische kunstschaatsster Ludmila Properova binnenkort een gastoptreden. Geregeld door ijsmeester Sybe die nog met haar heeft mogen dansen tijdens de Spelen van ’82 in Sarajevo. Vreemd eigenlijk, waren die niet in 1984? Afijn, het belangrijkste is nu om de zaken op orde te krijgen: de ruzie tussen bestuur en de vergrijzende ijsdansvereniging moet bijgelegd en slager Zwezerik moet worden overtuigd om ook dit jaar te sponsoren. O ja, en het ijs, hoe staat het met het ijs? Heer sta ons bij en laat het vriezen! Afijn, u leest het al; Bert Visscher gaat weer ouderwets kort door de bocht.

Winnen!

ZUBB heeft de mogelijkheid om voor de shows van Bert Visscher in Den Haag 2×2 vrijkaarten weg te geven. Deel dit bericht op Facebook en/of Twitter en maak kans op 2 × 2 kaarten voor de voorstelling in de Koninklijke Schouwburg tussen 2 en 6 oktober in Den Haag.

Winnaars zijn per E-mail geïnformeerd, we wensen jullie veel plezier!

Voor meer inforamtie over Bert Visscher en de speellijst lun je terecht op de website van Bert Visscher. Hieronder twee fragmenten uit zijn vorige theater programma’s: hobby,s en spreekwoorden en Stoffe Jongens.Share |

Gerelateerde artikelen