Trippers door Firma MES

16 juli 2014, 15:45 | Jeroen

If you live your life like a movie, maybe it will be a movie

Trippers is een korte zomervoorstelling die gespeelt wordt in Tropicana, het leegstaande tropisch zwemparadijs in Rotterdam en op verschillende festivals. De voorstelling is geïnspireerd op de film Spring Breakers van Harmony Korine. Verwacht bikini’s, pistolen en veel neon.

Hun vrienden gaan op examenreis naar Lloret maar Femke en Jamie hebben geen geld. Ze breken in bij een zwembad in een bungalowpark. Dan ontmoeten ze de badmeester. Er ontstaat een machtsspel tussen de twee meisjes en deze man. Grenzen vervagen. Nooit meer naar huis.

De tekst is geschreven door de Rotterdamse schrijfster en Metro-columniste Elfie Tromp. Haar debuutroman Goeroe (2013) kreeg de nominatie voor Beste Rotterdamse Boek. Elfie schreef ook twee kinderboeken en ze schrijft regelmatig voor de Volkskrant, Joop.nl en Hard//Hoofd.

Tekst: Elfie Tromp
Regie: Thomas Schoots
Spel: Daan van Dijsseldonk, Roos Eijmers, Lindertje Mans

Trippers is te zien in Tropicana, Rotterdam op:

18 t/m 20 en 24 t/m 26 juli: 20u, 22u
Tickets klik hier
Na afloop kan je een drankje drinken bij de Alohabar, ook in Tropicana.

Over Firma MES

Firma MES maakt verrassend theater en organiseert bijzondere evenementen. Nieuw en oorspronkelijk, grappig en confronterend. Je vindt ons in onze standplaats Den Haag en ver daarbuiten. In theaters en op bijzondere locaties.

Firma MES EXTRA is een verzamelnaam voor bijzondere, kleinschalige projecten die buiten de reguliere voorstellingen vallen. Eerder waren dit theatrale rondleidingen in Club Mayfair, een theatrale kledingruil en onze regelmatige True Stories op de Grote Markt in Den Haag.



Share |

Gerelateerde artikelen