Theater Bellvue - Voor mijn kinderen

27 april 2016, 20:44 | Jeroen

Theater Bellevue & Likeminds’ Non Profit Kapitalist presenteren de Bellevue Lunchtheatervoorstelling Voor mijn kinderen. Gespeeld door Yannick Jozefzoon, geschreven door Koos Terpstra en geregisseerd door Floris van Delft.

De voorstelling is te zien van donderdag 19 mei t/m zondag 5 juni (m.u.v. za/ma), 12.30 uur in Theater Bellevue. De première is op woensdag 25 mei om 12.30 uur in de Paloni Zaal.

Stel, je ziet heel helder wat er mis gaat in de politiek en de samenleving. Stel, je wilt daar iets van zeggen. Misschien wel iets aan doen. Dan, waar te beginnen?
Hoe je te onderscheiden? De mensen om je heen denken precies hetzelfde als jij. En er wordt zoveel geroepen en geschreven, dat de moed je bij voorbaat in de schoenen zinkt. Kenneth besluit toch te praten. Hij ziet hoe moeilijk het is, maar doet een poging. Niet voor zichzelf. Hij redt zich wel. Maar voor zijn kinderen. Want hij heeft het gelijk aan zijn kant.

Voor mijn kinderen is een productie van de makers van Schijn, die in 2014 al met veel succes in Bellevue Lunchtheater te zien was. Likeminds’ Non Profit Kapitalist, Floris van Delft/De Verlichting en Bellevue Lunchtheater bundelen opnieuw de krachten en gaan de samenwerking aan met acteur Yannick Jozefzoon, schrijver Koos Terpstra en vormgever Robin Vogel.

Na de speelperiode in Theater Bellevue zal deze voorstelling volgend seizoen op een landelijke tournee gaan.

spel, concept Yannick Jozefzoon
tekst Koos Terpstra
regie, concept Floris van Delft
vormgeving Robin Vogel
een productie van Likeminds’ Non Profit Kapitalist i.s.m. Bellevue Lunchtheater
mede mogelijk gemaakt door Fonds Podium Kunsten, DMO Gemeente Amsterdam, Fonds voor Cultuurparticipatie



Share |

Gerelateerde artikelen