Instant Love van Via Berlin

27 december 2018, 09:25 | Jeroen

Dagmar Slagmolen en Harald Austbø spelen de hoofdrollen, Ria Marks regisseert en Ko van den Bosch schreef de gloednieuwe, actuele tekst van Instant Love. Speciaal voor deze voorstelling schreef Harald Austbø composities voor Cello Octet Amsterdam. Hemelse muziek met meeslepende melodieën en aanstekelijke schlagers, die echter net zoals het verhaal over vrouwenhandel regelmatig schuurt.

Op zijn afwerkplek geeft de ruige King met zijn entourage een aantrekkelijke show voor het publiek. De vrouwen zijn mooi, de muziek ligt lekker in het gehoor en de fraaie woorden van King over de wereld waarin wij leven zijn prikkelend. King verleidt, met humor en met zijn puike handelswaar. Alles loopt op rolletjes, totdat King de aantrekkelijke Grace ontmoet. Voor het eerst is King werkelijk verliefd. Zijn wereld begint te wankelen. Hij spiegelt Grace een gouden, gezamenlijke toekomst voor. Maar uiteindelijk moet hij kiezen tussen zijn liefde voor haar en Grace als handelswaar. Dat dilemma vreet hem van binnen op. Als Grace merkt dat ze door King de wereld van de prostitutie in is gelokt, zint ze op wraak om haar leven weer in eigen handen te krijgen.

Instant Love, een coproductie van Via Berlin en Cello Octet Amsterdam, is van 15 januari t/m 21 maart 2019 te zien in Alkmaar, Almelo, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Boxmeer, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Drachten, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Helmond, Hoofddorp, Leeuwarden, Leiden, Nijmegen, Oss, Purmerend, Rotterdam, Utrecht en Wageningen.

Voor meer informatie over de voorstellng en tickets klik hier.

Spel & muziek: Dagmar Slagmolen, Harald Austbø, Cello Octet Amsterdam: Sanne Bijker, Sanne van der Horst, Justa de Jong, René Munster, Rares Mihailescu, Genevieve Verhage, regie: Ria Marks, tekst: Ko van den Bosch, compositie: Harald Austbø, decor & kostuums: Miek Uittenhout, geluidsontwerp: Robert van Delft/Femke Diemer, staging & choreografie: Pim Veulings, marketing: Juliska Retra, moderator De Ontmoeting: Sophie van Hoorn, fotografie: Moon SarisShare |

Gerelateerde artikelen