Serie: Believe

15 januari 2014, 10:43 | Jeroen

Believe is een nieuwe Amerikaanse sciene fiction/fantasy/ adventure tv serie van de makers van NBC Networks. De serie zal ergens midden 2014 starten. Believe is geschreven door Alfonso Cuarón en Mark Friedman in samenwerking met Bad Robot en Warner Bros.

In deze serie volgen we een jong meisje die geboren is met een speciale gave die ze zelf niet onder controle heeft. Het is een gevecht om de controle te krijgen over haar gave, maar hoe harder ze blijft proberen hoe sterker haar krachten worden. Zelfs haar verzorgers moeten hulp zoeken van buitenaf.

Uiteindelijk vinden ze iemand die haar kan helpen, maar het punt is dat dit een onterechte veroordeelde crimineel is die zijn tijd uitzit in de dodencel. De man wordt gespeeld door Jake McLaughlin, o.a. bekend voor zijn rollen in Warrior (2011), In the Valley of Elah (2007) and Savages (2012). Hij is vastberaden om zijn rol als beschermheer op zich te nemen. Ze krijgen steeds meer een band met elkaar, die ervoor zorgt dat ze een team vormen om anderen in nood te helpen. Hierdoor zijn ze het kwaad steeds een stap voor.



Share |

Gerelateerde artikelen