Winactie: Thor - The Dark World

4 maart 2014, 08:50 | Jeroen

De Marvel film Thor – The Dark World met Chris Hemsworth en Natalie Portman is binnenkort op Blu-Ray en DVD verkrijgbaar. Hier bij ZUBB de kans om de Blu-ray of DVD te winnen.

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd! Jullie krijgen z.s.m. de prijs toegestuurd. Niet gewonnen? Doe de volgende keer gewoon weer mee.

Wil jij de DVD of Blu-Ray winnen? Like het bericht op Facebook.

Geen social media? Stuur dan je antwoord in een mailtje naar winnen@zubb.nl.

Marvel’s “Thor: The Dark World” vervolgt de avonturen van Thor, de machtige Avenger. In dit avontuur vecht hij om de Aarde en alle Negen Rijken te redden van een schimmige vijand die ouder is dan het universum zelf. In de nasleep van Marvel’s “Thor” en Marvel’s “The Avengers” strijdt Thor om orde en vrede te herstellen in het kosmos. Maar een oud ras, geleid door de wraakzuchtige Malekith, keert terug om de duisternis terug te brengen in het universum. Geconfronteerd met een vijand die zelfs Odin en Asgard niet kan weerstaan, moet Thor beginnen aan zijn meest gevaarlijke en persoonlijke reis. Een reis die hem zal herenigen met Jane Foster en hem zal dwingen alles op te offeren om ons allemaal te redden.

De cast bestaat uit Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Kat Dennings, Ray Stevenson, Zachary Levi, Tadanobu Asano, Jaimie Alexander, Rene Russo en Anthony Hopkins als Odin.



Share |

Gerelateerde artikelen