Winactie: The Revenant

22 januari 2016, 16:26 | Jeroen

Win hier bij ZUBB een The Revenant prijzenpakket. Met 2 vrijkaarten voor de film, de soundtrack en het boek. We geven 3 pakketten weg dus doe mee en wie weet win je.

Om te winnen like het facebook bericht of retweet op twitter.

De winnaars zijn bekend. Niet gewonnen? Doe volgende keer gewoon weer mee en wie weet win je!

The Revenant is een meeslepende en intrigerende filmervaring, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Het is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest. Tijdens een expeditie diep in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de legendarische avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio)aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald (Tom Hardy). Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

website van de film.

Oscars®

The Revenant heeft dit jaar de meeste Oscar®nominaties in de wacht gesleept. De meeslepende en intrigerende filmervaring, geïnspireerd op een waargebeurd verhaal heeft in totaal twaalf nominaties ontvangen.

De film is onder andere genomineerd in de categoriën:
Beste film, Beste regisseur – Alejandro González Iñárritu
Beste acteur – Leonardo DiCaprio
Beste mannelijke bijrol – Tom Hardy
Beste cinematografie – Emmanuel Lubezki
Beste montage – Stephen Mirrione
Beste visuele effecten – Rich McBride, Matthew Shumway, Jason Smith en Cameron Waldbauer.

De Oscars® worden op zondag 29 februari 2016 voor de 88ste keer uitgereikt.



Share |

Gerelateerde artikelen