Winactie: Alice Through The Looking Glass

30 mei 2016, 20:14 | Jeroen

In Disney’s Alice Through The Looking Glass komen de onvergetelijke karakters uit Lewis Carrol’s Alice in Wonderland opnieuw tot leven in een spectaculair avontuur. Als Alice terugkeert naar deze magische wereld moet zij terug in de tijd reizen om haar beste vriend Mad Hatter (gespeeld door Johnny Depp) te redden.

Win nu hier bij ZUBB een Alice through the looking glass prijzen pakket. Met onder andere twee vrijkaarten voor de film.

Om kans te maken like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Niet gewonnen? Doe volgende keer gewoon weer mee en wie weet win je!

Director James Bonin geeft een unieke twist aan de spectaculaire wereld die Tim Burton destijds heeft gecreëerd met Alice in Wonderland. De film is geschreven door Linda Woolverton en gebaseerd op de verhalen van Lewis Carrol.

Na het internationale succes van de blockbuster in 2010 wordt de cast herenigd in Alice Through the Looking Glass, met o.a. Johnny Depp, Anna Hathaway, Mia Wasikowska, Matt Lucas en Helena Bonham Carter. In de film worden nieuwe karakters geïntroduceerd die gespeeld worden door Rhys Ifans en Sacha Baron Cohen. Ook komen de getalenteerde stemmen terug van Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen, Timothy Spall, Barbara Windsor en Paul Whitehouse, vergezeld door Matt Vogel.

Alice Through The Looking Glass is sinds 26 mei te zien in de Nederlandse bioscopen.



Share |

Gerelateerde artikelen