Winactie: Belgica

16 juni 2016, 09:50 | Jeroen

Hier bij ZUBB kans op de DVD van de film Belgica. Een film van Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown, De Helaasheid der Dingen, Steve + Sky). Met Stef Aerts (Adem, Welp), Tom Vermeir (Rang 1) en Stefaan de Winter.

Om kans te maken like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Doe volgende keer gewoon weer mee en wie weet win je.

Synopsis

Twee broers, Frank en Jo, zijn elkaar uit het oog verloren…totdat Frank gaat werken in het café van Jo. Een gouden zet, want binnen de kortste keren wordt Belgica dé hotspot van het nachtleven. Een zelfverklaard oord van verderf, waar de rock-‘n-roll van de bezwete muren spat. The sky lijkt the limit, voor even dan, want het nachtleven is een verslavende trip en de wereld staat nooit stil.

BELGICA

Na eerder samengewerkt te hebben voor Dagen Zonder Lief, ging hij opnieuw de samenwerking aan met Arne Sierens voor het script van BELGICA. Hij vond zijn inspiratie in de kroeg van zijn vader waar hij boven opgroeide. Dit, in combinatie met een goede smaak in muziek hebben een opzwepend en meeslepend spektakel opgeleverd van de hand van de voor een Oscar genomineerde van Groeningen.

Vanaf 15 juni overal verkrijgbaar op DVD en Blu-Ray



Share |

Gerelateerde artikelen