Voorpremière Brimstone

28 december 2016, 22:37 | Jeroen

2 januari 2017 vindt op initiatief van het Imagine Film Festival, in samenwerking met EYE, een speciale voorpremière plaats van Martin Koolhovens duistere western Brimstone. Inclusief een voorgesprek met regisseur Martin Koolhoven.

Over Brimstone

Brimstone is een duister verhaal dat zich afspeelt aan het einde van de 19de eeuw. Een spannende, gewelddadige en epische thriller over Liz (Dakota Fanning), een jonge vrouw wier leven en dat van haar gezin op het spel komt te staan wanneer een huiveringwekkende dominee (Guy Pearce) in haar leven verschijnt.

Regie: Martin Koolhoven
Met o.a. Dakota Fanning, Guy Pearce, Emilia Jones, Kit Harington en Carice van Houten.

Datum exclusieve voorpremière in EYE: maandag 2 januari 2017 om 21:00 uur
Kaartverkoop via de website.

Imagine Film Festival 12 – 22 april 2017 in EYE Amsterdam. Website Imagine.

Brimstone is vanaf 12 januari 2017 in de Nederlandse bioscopen te zien.

Over het Imagine Film Festival

Imagine vindt jaarlijks plaats in EYE te Amsterdam. Elf dagen lang staat de verbeelding centraal en dompelen festivalbezoekers, filmmakers en professionals zich onder in nieuwe of onbekende werelden. Imagine toont een bijzondere selectie van de beste fantastische films van het afgelopen jaar. Daarnaast is er ruimte voor klassiekers en onontdekte parels uit het verleden. Door middel van inleidingen, nagesprekken, masterclasses, lezingen en tentoonstellingen biedt Imagine achtergronden en een breder perspectief. Voor makers en professionals organiseert Imagine het European Genre Forum (een trainingscyclus voor jonge filmmakers) en Imagine NL, een programma waarin de Nederlandse fantastische film centraal staat.



Share |

Gerelateerde artikelen