Winactie: Fist Fight

3 maart 2017, 07:32 | Jeroen

Hier bij ZUBB kans op een Fist Fight prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film.

Om kans te maken de film te winnen like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Niet gewonnen? doe volgende keer gewoon weer mee en wie weet win je!

In de comedy Fist Fight kruipen Ice Cube en Charlie Day in de rol van leraren op een middelbare school. Cube en Day zijn bereid om hun verschillen op de harde manier aan te pakken.

Een ouderwetse knokpartij

Op de laatste dag van het jaar doet de zachtaardige leraar Engels Andy Campbell (Charlie Day) zijn best om alles onder controle te houden tussen examenstunts, een disfunctionerende administratie en bezuinigingen die banen op de tocht zet. Maar alles gaat van kwaad tot erger wanneer hij per ongeluk zijn veel hardere en veelal gevreesde collega Ron Strickland (Ice Cube) tegen het lijf loopt. Strickland daagt Campbell uit tot een ouderwetse knokpartij na schooltijd. Nieuws van het gevecht verspreidt zich als een lopend vuurtje en blijkt precies hetgene dat de school, en Campbell, nodig heeft.

De cast van Fist Fight bestaat verder uit Tracy Morgan (30 Rock), Jillian Bell (22 Jump Street), Dean Norris (Breaking Bad), Christina Hendricks (Mad Men), Dennis Haysbert (The Unit) en JoAnna Garcia Swisher (The Astronaut Wives Club). Fist Fight is geregisseerd door Richie Keen (It’s Always Sunny in Philadelphia).

Check hier de website.
#FistFight
© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

De film is sinds 23 februari 2017 in de Nederlandse bioscoop te zien.



Share |

Gerelateerde artikelen