Winactie: CHiPs

16 maart 2017, 13:38 | Jeroen

Hier bij ZUBB kans op een CHiPs prijzenpakket inclusief kaarten voor de film.

Om kans te maken het prijzenpakket te winnen like je het bericht op Facebook retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Niet gewonnen? doe volgende keer gewoon weer mee en wie weet win je!

California Highway Patrol

Jon Baker (Dax Shepard) en Frank “Ponch” Poncherello (Michael Peña) zijn lid geworden van de California Highway Patrol (CHP) in Los Angeles, maar beiden met een compleet andere motivatie.

Baker is een beschadigde, professionele motorrijder die zijn leven en huwelijk weer op de rails probeert te krijgen. Poncherello is een arrogante undercover FBI-agent die een overval onderzoekt waarbij miljoenen dollars zijn gestolen waarschijnlijk door iemand binnen de CHP.

De onervaren nieuwkomer en de geharde professional worden bij elkaar gezet, maar het botst meer dan dat het klikt, dus een partnerschap starten is makkelijker gezegd dan gedaan. Maar met Baker’s motorvaardigheden gecombineerd met de straatkennis van Poncherello lukt het misschien… als ze elkaar ondertussen niet tot waanzin drijven.

Populaire televisieserie uit de jaren ‘70

Dax Shepard en Micheal Peña spelen in de nieuwe actie-komedie CHiPS van Warner Bros. Pictures. Shepard regisseert de film en heeft het script geschreven. Het script is gebaseerd op de personages uit de populaire televisieserie uit de jaren ‘70 van bedenker Rick Rosner.

#CHiPsTheMovie
website

De film is sinds 23 maart in de Nederlandse bioscoop te zien.
© 2017 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.Share |

Gerelateerde artikelen