Winactie: The Boss Baby

15 april 2017, 22:28 | Jeroen

DreamWorks Animation en de regisseur van Madagascar nodigen je uit om kennis te maken met een wel heel bijzondere baby. Hij draagt een pak, spreekt met de stem en de gevatheid van Alec Baldwin en schittert in The Boss Baby.

The Boss Baby is een hilarisch verhaal over de impact die de komst van een nieuwe baby heeft op een familie. Dit alles wordt verteld vanuit het perspectief van een heerlijk onbetrouwbare verteller, een zeer fantasierijke 7-jarige jongen genaamd Tim. Dreamworks’ The Boss Baby is een originele comedy voor jong en oud, en is voorzien van een gewiekste en met liefde gevulde boodschap over het belang van familie.

The Art Of The Boss Baby

Hier bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten en het boek The Art of the Boss Baby. Om kans te maken like je het bericht op Facebook retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

The Boss Baby is vanaf 19 april 2017 (in 2D & 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie.

Website
#TheBossBaby
DreamWorks The Boss Baby © 2017 DreamWorks Animation LLC.Share |

Gerelateerde artikelen