Winactie: Sing

1 mei 2017, 15:32 | Jeroen

Op 3 mei barst het muzikale feest los, live bij jou in de woonkamer: SING komt uit op DVD en Bluray.

De bioscoophit bevat meer dan 65 bekende popsongs, die we natuurlijk allemaal vrolijk mee kunnen zingen. Dat belooft een swingend voorjaar te worden met SING op DVD en Blu-ray.

Om kans te maken het prijzenpakket inclusief de DVD te winnen like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans

OVER SING

In een stad bewoond door dieren, organiseert de koala Buster Moon een talentenjacht om het vervallen theater waarvan hij eigenaar is te redden. Vele dieren doen auditie in het theater van Buster en delen de droom die hun leven kan veranderen. Vijf kandidaten slaan zich door de audities heen: een muis die liegt en bedriegt, maar prachtig kan zingen; een verlegen tiener-olifant; een oververmoeide moeder van 25 biggetjes; een jonge gangster-gorilla en een punk-rock stekelvarken. Onder begeleiding van Buster bereiden de kandidaten zich voor op de zinderende finale.

Met de Nederlandse stemmen van onder meer Fedja van HuĂȘt, Do, Chris Zegers, Birgit Schuurman, Egbert Jan Weeber, Holly Mae Brood, Gordon, Tim Douwsma en vele anderen.

SING wordt 3 mei door Universal Home Entertainment uitgebracht op DVD en Blu-ray.



Share |

Gerelateerde artikelen