Winactie: Fifty Shades Darker

1 juni 2017, 17:57 | Jeroen

Het aftellen kan beginnen voor het home entertainmentdebuut van Fifty Shades Darker. Op 7 juni ontketent Universal Pictures Benelux de Fifty Shades Darker Unrated Edition, en worden de fans nog dieper meegezogen in de bedwelmende, clandestiene leefwereld van Christian Grey en Anastasia Steele.

Hier bij ZUBB kans op een DVD van de film. Om kans te maken like je het bericht op Facebook retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Mocht je niet hebben gewonnen? Doe gewoon de volgende keer mee en wie weet win je!

Wanneer de gekwetste Christian Grey (Jamie Dornan, “The Fall,” Anthropoid) de terughoudende Anastasia Steele (Dakota Johnson, How to Be Single, Black Mass) opnieuw in zijn leven probeert te krijgen, eist ze een andere regeling voor ze hem een nieuwe kans wil geven. Naarmate het vertrouwen terugkeert en hun relatie standvastiger wordt, duiken er een paar louche figuren uit Christians verleden op: Jack Hyde (Eric Johnson, “The Knick,” “Smallville”) en Elena Lincoln (Kim Basinger, L.A. Confidential, 9 ½ Weeks), die vastbesloten zijn om het prille geluk van het koppeltje in de kiem te smoren en voor enkele intense plotwendingen zorgen.

Fifty Shades Darker werd geregisseerd door James Foley (“House of Cards,” Fear) en in de bijrollen herkent u verder nog Bella Heathcote (Dark Shadows, “The Man in the High Castle”), en Oscar®winnares Marcia Gay Harden (Fifty Shades of Grey, Miller’s Crossing) en Rita Ora (Fifty Shades of Grey), allebei bekend van hun rol uit de eerste film.

Vanaf 7 juni op 4K Ultra HD, Blu-ray, DVD, Digital HD en On Demand via Universal Pictures Benelux. Inclusief een gloednieuw voorproefje van Fifty Shades Freed.



Share |

Gerelateerde artikelen