Winactie: The Last Kingdom

16 augustus 2017, 10:28 | Jeroen

Uhtred (Alexander Dreymon) is nog steeds aan het herstellen van het gevecht waarin hij Wessex heeft gered van Koning Alfred (David Dawson), maar welke grote persoonlijke gevolgen heeft.

Rouwend om zijn eigen verliezen begint Uhtred aan een tocht naar het noorden om zijn eigen lot voort te zetten: de dood van Earl Ragnar wreken en zijn land heroveren. Alfred is vastberaden om een verenigd Engeland te stichten en hij begint in het noorden, waar chaos en rebellen heersen.

Bloedvergieting en schokkend verraad

Het is een gevaarlijke tijd voor zowel Noormannen als Saksen, maar Alfred heeft een nieuwe koning op het oog – een christelijke Deen – om de stammen te herenigen. Uhtred wordt op de proef gesteld wanneer hij moet kiezen voor zijn geboorteland of zijn opvoeders.

Met een nieuwe liefde lijkt het er op dat hij eindelijk zijn eigen pad heeft gevonden, maar ten tijde van rivaliserende facties, bloedvergieting en schokkend verraad wordt Uhtred als nooit eerder op de proef gesteld.

Om kans te maken op een DVD van de serie like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

The Last Kingdom seizoen 2 is vanaf 16 augustus verkrijgbaar op DVD en Blu-ray.

Foto: The Last Kingdom / Series Two Photographer: Des Willie © Carnival Film & Television Limited 2017 Gerard Kearns (as Halig), Alexander Dreymon (as Uhtred) , Ian Hart (as Beocca) Eva Birthistle (as Hild).



Share |

Gerelateerde artikelen