Winactie: Victoria & Abdul

19 september 2017, 12:32 | Jeroen

Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal van de buitengewone vriendschap tussen Koningin Victoria (Judi Dench) en Abdul Karim (Ali Fazal), een jonge klerk uit India.

Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het Gouden Jubileum van de koningin, blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken.

Verder met o.a. Adeel Akhtar, Simon Callow, Michael Gambon, Eddie Izzard, Ruth McCabe, Tim PigottSmith, Julian Wadham, Olivia Williams en Fenella Woolgar.

Geregisseerd door Stephen Frears (The Queen, Philomena).

Gebaseerd op het boek Victoria & Abdul: The True Story of the Queen’s Closest Confidant van Shrabani Basu.

Om kans te maken op een luxe pennenset van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Victoria & Abdul draait vanaf 21 september in de bioscoop.
Website
#VictoriaAndAbdulShare |

Gerelateerde artikelen