Trailer: The Disaster Artist

28 september 2017, 09:00 | Jeroen

Gebaseerd op The Room uit 2003 de film The Disaster Artist. De regie van de film is in handen van James Franco, die tevens de rol van Tommy Wiseau speelt in de film.

The Disaster Artist vertelt het waargebeurde verhaal uit 2003, toen een onafhankelijke filmmaker zichzelf vanuit het niets lanceerde in de filmwereld. Hij, Tommy Wiseau, schreef, regisseerde en produceerde het romantische drama The Room, een film over een spaak gelopen driehoeksverhouding. De film staat bekend als ‘de slechtste film ooit gemaakt’. De raadselachtige Wiseau, met zwart geverfd haar en een zwaar buitenlands accent, werd in Hollywood berucht nadat hij een billboard had opgehangen op Highland Avenue om zijn $6 miljoen kostende ego-project te promoten.

De cast van The Disaster Artist bestaat uit Dave Franco (Neighbors, Now You See Me) als Greg Sestero, James Franco (Oscar nominatie voor 127 Hours, TV serie The Deuce) als Tommy Wiseau, Seth Rogen (the Neighbors, Kung Fu Panda films) als Sandy Schklair en Alison Brie (Mad Men, GLOW) speelt de rol van Amber.

Website
#thedisasterartist

Vanaf 21 december 2017 te zien in de Nederlandse bioscoop.Share |

Gerelateerde artikelen