Winactie: Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur

20 oktober 2017, 16:22 | Jeroen

DreamWorks Animation’s Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur is gebaseerd op de succesvolle boekenserie en wereldwijde sensatie.

Deze rebelse en ondeugende comedy voor het hele gezin vertelt het verhaal van twee fantasierijke lolbroeken, Sjors en Harold. Als ze hun schoolhoofd hypnotiseren, denkt hij dat hij de overenthousiaste, maar niet al te snuggere superheld Kapitein Onderbroek is. Maar deze grap van Sjors en Harold loopt al snel helemaal uit de hand…

Met stemmen van o.a. Mitchell van den Dungen Bille, Sander van Amsterdam, Fred Meijer en Huub Dikstaal. De vertaling en regie is in handen van Hilde de Mildt (‘Frozen’, de ‘Ice Age’- films, ‘Trolls’).

Om kans te maken op een hoodie van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
#KapiteinOnderbroek
Kijkwijzer: 6, Angst
Website

Kapitein Onderbroek: Het Eerste Grote Avontuur is vanaf 11 oktober 2017 (in 2D & 3D) in bioscoop te zien, in de Nederlandstalige versie.



Share |

Gerelateerde artikelen