Winactie: Transformers: The Last Knight

30 oktober 2017, 12:10 | Jeroen

Van regisseur Michael Bay en uitvoerend producent Steven Spielberg komt de grootste, meest explosieve Transformers tot nu toe. De grootste held ter wereld wordt onze grootste vijand wanneer Optimus Prime Cybertron wil redden door de aarde te vernietigen.

Nu moeten Bumblebee en Cade Yeager (Mark Wahlberg) met de Autobots de strijd aangaan tegen hun voormalige bondgenoot om de mensheid te behoeden voor uitroeiing. In het laatste deel van deze bekende filmreeks zijn o.a. Sir Anthony Hopkins (Hannibal, The Silence of the Lambs), Josh Duhamel (Transformers), Stanley Tucci (The Hunger Games) en Laura Haddock (Guardians of the Galaxy) te zien. Transformers: The Last Knight is vanaf 1 november beschikbaar op DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D en Blu-ray 4k ultra HD.

Het lot van onze wereld

In de actie-film Transformers: The Last Knight zijn de mensheid en de Transformers in staat van oorlog. De sleutel tot het redden van de toekomst ligt begraven in de geheimen van het verleden, in de verborgen geschiedenis van Transformers op aarde. Het lot van onze wereld komt in handen te liggen van een onwaarschijnlijk gezelschap: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, een Britse Lord (Sir Anthony Hopkins) en een hoogleraar van Oxford (Laura Haddock). Er kan maar één wereld blijven bestaan: die van hen, of die van ons.

Om kans te maken op een DVD van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Vanaf 1 november op DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D en Blu-ray 4k ultra HD.

Facebook
Website
#TransformersShare |

Gerelateerde artikelen