Winactie: Ferdinand

12 december 2017, 20:08 | Jeroen

FERDINAND speelt zich af in Spanje en vertelt het verhaal van een grote stier met een klein hartje. Als hij ten onrechte aangezien wordt voor een gevaarlijk beest wordt hij gevangen genomen en weggevoerd.

Vastberaden om terug te keren naar zijn familie, verzamelt hij een bont gezelschap om zich heen voor een fantastisch avontuur. Ferdinand bewijst dat je, je stierlijk kunt vergissen als je enkel op iemands uiterlijk afgaat.

Een film van Blue Sky Studios en Carlos Saldanha, de regisseur van ‘Rio’. Geïnspireerd op het geliefde boek ‘The Story of Ferdinand’ van Munro Leaf en Robert Lawson. Een hartverwarmend en grappig avontuur met in de originele Engelstalige versie stemmen van vondere andere John Cena, Kate McKinnon, Bobby Cannavale en David Tennant.

Kickbokser Rico Verhoeven leent in de Nederlandstalige versie zijn stem aan Ferdinand, de grote stier met een klein hartje. Actrice en cabaretière Plien van Bennekom kruipt in de huid van Lupe, een kalmeringscoach voor vechtstieren. Maar deze geit is zelf allesbehalve rustig. Daarnaast Rutger Vink als Paco en Vlinder Kamerling als Nina.

Om kans te maken op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd! Niet gewonnen? Doe volgende keer gewoon weer mee. Wie weet win je.

FERDINAND is vanaf 20 december 2017 (in 2D & 3D) in de Nederlandse bioscoop te zien, in de Nederlands- en Engelstalige versie. Voorpremières door het hele land vanaf 16 december 2017.

©2017 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.
Kijkwijzer: 6 jaar, Geweld, Angst



Share |

Gerelateerde artikelen