Winactie: Call Me by Your Name

9 januari 2018, 14:11 | Jeroen

De zeventienjarige Elio (Timothée Chalamet) brengt samen met zijn ouders de zomer door op het Italiaanse platteland. Wanneer Oliver, (Armie Hammer, The Social Network, Man from U.N.C.L.E.) een knappe Amerikaanse onderzoeksassistent, naar Italië komt om samen te werken met Elio’s geleerde vader (Michael Stuhlbarg), vindt hij dit erg intrigerend.

Elio verzint van alles om tijd door te brengen met Oliver, en daagt hem uit. Er ontstaat een erotische spanning tussen de twee, en zodra het flirten eenmaal leidt tot een zowel speelse als betekenisvolle eerste zoen zijn ze meteen onafscheidelijk. Call Me by Your Name is te zien geweest tijdens Sundance, Berlinale en het Melbourne Film Festival. Daarnaast is de film vertoond op het Toronto International Film Festival, het New York Film Festival en het Internationaal Film Festival van San Sebastian.

Gebaseerd op het boek ‘Noem me bij jouw naam’ van André Aciman. Geregisseerd door Luca Guadagnino (A Bigger Splash, I am Love).

Om kans te maken op vrijkaarten voor de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd! Niet gewonnen? Doe volgende keer gewoon weer mee. Wie weet win je.

Call Me by Your Name is vanaf 11 januari in de bioscoop te zien.



Share |

Gerelateerde artikelen