Winactie: Bob de Bouwer Mega Machines

21 februari 2018, 15:42 | Jeroen

“Kunnen wij het bouwen?! Nou en of!”. De goedlachse bouwvakker Bob is sinds15 februari te zien in zijn eerste bioscoopfilm ‘Bob de Bouwer Mega Machines’. In de film staat Bob op het punt zijn grootste klus ooit uit te voeren: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. De film wordt in het Nederlands uitgebracht door Just Film Distribution.

Synopsis

Scoop, Muck en Liftie zijn er helemaal klaar voor om Bob te helpen met de grootste klus die hij ooit heeft gedaan: een dam bouwen en een oude steengroeve veranderen in een waterreservoir voor Lentestad. Bob vraagt een andere bouwer, Conrad, om met zijn Mega Machines te helpen met het leegmaken van de steengroeve. Conrad is stiekem jaloers dat Bob het contract voor de bouw van de dam heeft gekregen. Hij wil Bobs reputatie onderuithalen dus besluit hij de dam te saboteren. Bob heeft al snel in de gaten dat er iets niet pluis is… en nu zullen hij en zijn team er alles aan moeten doen om Lentestad te redden!

Om kans te maken op vrijkaarten voor de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Niet gewonnen? Doe volgende keer gewoon weer mee en wie weet win je.

Geschikt voor Alle Leeftijden



Share |

Gerelateerde artikelen