Winactie: Pacific Rim Uprising

21 maart 2018, 22:17 | Jeroen

In de nieuwe spectaculaire 3D-actiefilm Pacific Rim Uprising gaan de piloten van de torenhoge Jaeger-robots opnieuw de strijd aan met kolossale en allesvernietigende monsters.

John Boyega (Star Wars: The Force Awakens) speelt Jake Pentecost, een rebelse voormalig Jaeger piloot. Zijn vader offerde zichzelf op om de mensheid te redden van de Kaiju monsters. De zus van Jake, Mako Mori (Rinko Kikuchi), is de leider van een nieuwe generatie piloten die zich verenigen tegen de dreiging.

In hun voorbereiding om de grootste krijgsmacht te worden die de aarde ooit gekend heeft werkt Jake samen met zijn rivaal, de getalenteerde piloot Lambert (Scott Eastwood, Fast & Furious 8). Daarnaast wordt Jake bijgestaan door de vijftienjarige Jaeger-hacker Amara (nieuwkomer Cailee Spaeny).

Cast: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Jing Tian, Rinko Kikuchi, Burn Gorman

Regisseur: Steven S. DeKnight

Om kans te maken op een sweater en een t-shirt van de film en een verrassingspakket like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd! Niet gewonnen? Reageer volgende keer gewoon weer. Wie weet win je!

Vanaf 22 maart in de Nederlandse bioscoop te zien



Share |

Gerelateerde artikelen