Winactie: Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis

19 april 2018, 12:02 | Jeroen

A Je To! Onze favoriete buurmannen zijn terug voor hun tweede bioscoopavontuur! Vanaf april schitteren de doe-het-zelf vrienden met gloednieuwe avonturen in: Buurman & Buurman Hebben een nieuw Huis.

Kees Prins en Siem van Leeuwen zijn opnieuw verantwoordelijk voor de stemmen. De distributie is in handen van Just Film Distribution. De officiële release is op 26 april maar de film zal vanaf begin april al in voorpremières te zien zijn.

Synopsis

Buurman & Buurman zijn terug met nieuwe avonturen. In ‘Buurman & Buurman hebben een nieuw huis’ bedenken de populaire buurmannen nieuwe briljante oplossingen voor de alledaagse problemen waar zij tegen aanlopen.

De twee klunzige vrienden proberen een nieuwe grasmaaier aan de praat te krijgen en een mol te verjagen uit de tuin. En wie anders dan de Buurmannen kunnen een nieuwe keuken aanleggen en daarbij de badkamer volledig in puin leggen? Buurman & Buurman helpen elkaar door dik en dun en krijgen uiteindelijk alles voor elkaar. A Je To!

Om kans te maken op een werkboek van Buurman & Buurman en vrijkaarten voor de film van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Buurman & Buurman Hebben een nieuw huis vanaf 26 april in de bioscoop.



Share |

Gerelateerde artikelen