Nieuwe trailer en poster: Smallfoot

25 april 2018, 11:00 | Jeroen

Een animatie-avontuur voor alle leeftijden, met originele muziek en een sterrencast. Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens.

Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ zorgt voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.

De film is geregisseerd door Karey Kirkpatrick, Annie Award-winnaar van ‘Over the Hedge’ en genomineerd voor een Annie voor de scenario’s van ‘Chicken Run’ en ‘James and the Giant Peach’.

De Engelstalige stemmencast van Smallfoot bestaat uit Channing Tatum (‘The LEGO® Batman Movie’, de ‘Jump Street’-films) als Migo, de Yeti. James Corden (‘Trolls’, ‘The Emoji Movie’) is te horen als Smallfoot Percy. Daarnaast bevat de film de stemmen van Zendaya (‘Spider-Man: Homecoming’), Common (‘Selma’), LeBron James (‘Space Jam 2’), Gina Rodriguez (‘Jane the Virgin’), Danny DeVito (‘The Lorax’, ‘Erin Brockovich’ (genomineerd voor een Oscar®)), Yara Shahidi (tv-serie ‘Black-ish’), Ely Henry (tv-serie ‘Justice League Action’) en Jimmy Tatro (‘22 Jump Street’).

Smallfoot is vanaf 3 oktober 2018 te zien in de bioscoop.Share |

Gerelateerde artikelen