Trailer: A Star is Born

7 juni 2018, 17:31 | Jeroen

In A Star is Born schitteren viervoudig Oscar®genomineerde Bradley Cooper (‘American Sniper’, ‘American Hustle’, ‘Silver Linings Playbook’) en meervoudig Oscar®winnares én superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt hij de in verval geraakte country-ster Jackson Maine. Main ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigd haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Naast Cooper en Gaga spelen ook Andrew Dice Clay, Dave Chappelle en Sam Elliott mee in A Star is Born.

Naast haar rol als Ally, heeft Lady Gaga – genomineerd voor een Oscar® in 2016 voor haar nummer ‘Til It Happens to You’ uit de film ‘The Hunting Ground’ – samen met Cooper en een handvol artiesten waaronder, Lukas Nelson, Jason Isbell en Mark Ronson, een aantal nieuwe nummers geschreven voor de film. Het gaat om originele muziek wat live opgenomen is voor de film.

A Star is Born is vanaf 4 oktober 2018 in de bioscoop te zien.Share |

Gerelateerde artikelen