Winactie: Love, Simon

12 juni 2018, 16:46 | Jeroen

Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden.

Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop. Love, Simon is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien, en alle hectiek rondom jezelf vinden en verliefd worden.

Geregisseerd door Greg Berlanti (‘Dawson’s Creek’, ‘Brothers & Sisters’) en geschreven door Isaac Aptaker & Elizabeth Berger (‘This is Us’). Gebaseerd op Becky Albertalli’s veelgeprezen roman ‘Simon vs the Homo Sapiens Agenda’, in Nederland uitgebracht als ‘Simon vs. de verwachtingen van de rest van de wereld’.

Regie: Greg Berlanti (‘Dawson’s Creek’, ‘Brothers & Sisters’)

Met o.a. Nick Robinson (‘Jurassic World’), Katherine Langford (‘13 Reasons Why’) en Jennifer Garner (‘Juno’)

Kijkwijzer: Alle leeftijden
©2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Om kans te maken op een prijzenpakket inclusief het boek en vrijkaarten voor de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

De winnaars zijn bekend. Gefeliciteerd! Niet gewonnen? Probeer het volgende keer gewoon weer. Wie weet win je!

Love, Simon is vanaf 14 juni 2018 in de Nederlandse bioscoop te zien.Share |

Gerelateerde artikelen