Kaartverkoop Bohemian Rapsody start 5 september

4 september 2018, 10:09 | Jeroen

Nederlandse bioscopen starten op woensdag 5 september 2018, de verjaardag van Queen-zanger Freddie Mercury, met de kaartverkoop voor de bioscoopfilm Bohemian Rapsody. De voorverkoop voor de ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury start op 5 september via Tickets.BohemianRhapsodyFilm.nl en de reguliere voorverkoopadressen.

Bohemian Rapsody is vanaf 1 november 2018 (in IMAX en Dolby Cinema) in meer dan 120 Nederlandse bioscopen te zien.

Om deze bijzondere dag te vieren zal de filmdistributeur van Bohemian Rapsody, 20th Century Fox Nederland, de totale opbrengst van het ‘Freddie For A Day’-evenement in het Hard Rock Cafe Amsterdam op 5 september 2018 verdubbelen. Tijdens dit jaarlijkse evenement, dat altijd plaatsvindt op de verjaardag van Freddie Mercury, wordt geld opgehaald voor The Mercury Phoenix Trust voor de strijd tegen aids en hiv. Bezoekers kunnen onder andere meedoen aan een Queen Quiz en er wordt een prijs uitgereikt aan de beste Freddie Mercury look-alike van de avond. ‘Freddie For A Day’ beleeft dit jaar zijn achtste editie in het Hard Rock Cafe Amsterdam, op 5 september 2018 tussen 17:30 en 21:00 uur. De entree is gratis.

The Mercury Phoenix Trust is een fonds dat is opgericht door Brian May, Roger Taylor en hun manager Jim Beach, ter nagedachtenis aan Queen’s iconische zanger Freddie Mercury die in 1991 is overleden aan de gevolgen van aids. De afgelopen 21 jaar heeft het fonds wereldwijd meer dan 15 miljoen dollar gedoneerd aan meer dan 700 projecten in hun strijd tegen hiv/aids.

Het Hard Rock Cafe Amsterdam is een restaurant waar je kunt genieten van de legendarische smaken van ‘classic American dining’ in een levendige en moderne setting. Het restaurant is niet alleen de beste start voor een gezellige dag of een avondje uit, het is tevens een popmuseum met echte memorabilia van rock-‘n-roll-legendes als Jimi Hendrix, Elvis Presley en The Rolling Stones. #FFAD #FreddieForADay #ThisIsHardRock

#BohemianRhapsody



Share |

Gerelateerde artikelen