My Foolish Heart in première tijdens Paff

12 september 2018, 12:04 | Jeroen

Het speelfilmdebuut My Foolish Heart van regisseur Rolf van Eijk beleeft op vrijdag 12 oktober zijn Amsterdamse première tijdens Parool Film Fest (Paff). De première vindt plaats in bioscoop Studio/K in Amsterdam in aanwezigheid van Rolf van Eijk en de Ierse hoofdrolspeler en muzikant Steve Wall.

Na afloop van de film zal er een Q&A plaatsvinden, gevolgd door een jazzoptreden. Tijdens het festival zullen er meerdere vertoningen van My Foolish Heart zijn. Kaarten hiervoor zijn binnenkort verkrijgbaar via www.paff.nl.

My Foolish Heart gaat over de laatste dagen van de legendarische jazzmuzikant Chet Baker. Het is vrijdagnacht 13 mei 1988. Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam. Wanneer detective Lucas zijn laatste dagen probeert te reconstrueren, ontmoet hij Chets laatste geliefde Sarah, de trouwe vriend Simon en de verdachte bewonderaar Doctor Feelgood. Terwijl Lucas betoverd raakt door de muziek en het levensverhaal van de aan lager wal geraakte muzikant, daalt hij steeds dieper af in Chets duistere ziel waar hij wordt geconfronteerd met zijn eigen schaduwzijde.

Hoofdrollen worden vertolkt door Gijs Naber en de Ierse muzikant en acteur Steve Wall. Bijrollen zijn weggelegd voor onder andere Raymond Thiry, Arjan Ederveen, Paloma Aguilera Valdebenito en Lynsey Beauchamp.

My Foolish Heart is vanaf 1 november te zien in de Nederlandse bioscopen.Share |

Gerelateerde artikelen