Winactie: Overlord

6 november 2018, 18:09 | Jeroen

Ontdek de bron van al het kwaad in de actiehorrorfilm Overlord van producent J.J. Abrams.

Enkele uren voordat D-Day losbarst, wordt een team Amerikaanse paratroepers gedropt in een door de nazi’s bezet gebied in Frankrijk. Hun missie is van cruciaal belang om de invasie succesvol te laten verlopen. Ze moeten een radiozender bovenop een zwaarbewaakte kerk uitschakelen. De wanhopige soldaten werken samen met een jonge Franse dorpeling om de muren binnen te dringen en de toren te verwoesten.

In een mysterieus Nazi-laboratorium onder de kerk komen de soldaten echter oog in oog met vijanden die de wereld nog nooit eerder gezien heeft. Geregisseerd door Julius Avery en met o.a. Jovan Adepo, Wyatt Russell, Pilou Asbæk, Mathilde Ollivier, John Magaro en Iain de Caestecker. Naar een scenario van Billy Ray en Mark L. Smith naar een verhaal van Billy Ray.

Cast: Jovan Adepo, Mathilde Ollivier, Wyatt Russell, John Magaro, Pilou Asbæk, Iain De Caestecker
Producent: J.J. Abrams
Regisseur: Julius Avery

Maak hier bij ZUBB kans op een prijzenpakket inclusief vrijkaarten voor de film. Om kans te maken like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Overlord is vanaf 8 november in de Nederlands Bioscoop te zien.Share |

Gerelateerde artikelen