Winactie: Widows

21 november 2018, 16:00 | Jeroen

Van de Oscar® winnende regisseur Steve McQueen (“12 Years a Slave”) en co-schrijver en bestsellerauteur Gillian Flynn (“Gone Girl”), komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie.

Widows is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. In het hedendaagse Chicago, in een tijd van onrust, ontstaan spanningen wanneer Veronica (Oscar®winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) hun lot in eigen handen nemen en samenzweren om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden. Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya en Brian Tyree Henry maken tevens deel uit van de cast van Widows.


2018 Twentieth Century Fox Film Corporation. All rights reserved.

Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film. Om kans te maken like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Widows is vanaf 22 november in de Nederlandse bioscoop te zien.
Kijkwijzer: 16, Geweld, Grof taalgebruik.Share |

Gerelateerde artikelen