Winactie: Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot

26 november 2018, 08:00 | Jeroen

De op waarheid gebaseerde film van regisseur Gus van Sant werd goed ontvangen tijdens het filmfestival van Berlijn. Het komische drama vertelt het verhaal van John Callahan die op 21-jarige leeftijd verlamd raakt na een heftig auto-ongeluk en besluit te gaan tekenen als een vorm van therapie.

De film heeft een sterrencast met Joaquin Phoenix (Her, Walk the Line), Jonah Hill (21 Jump Street, The Wolf of Wall Street), Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo, Social Network), Jack Black (The School of Rock) en Olivia Hamilton (La La Land).

John Callahan (Joaquin Phoenix) bruist van de levenslust, heeft een talent voor politiek incorrecte humor en een drankprobleem. Na een wilde feestnacht belandt hij voor de rest van zijn leven in een rolstoel. Vanuit een schijnbaar uitzichtloze situatie maakt John echter een vriend (Jonah Hill) voor het leven binnen een excentrieke AA-groep. Bovendien ontmoet hij de vrouw van zijn leven (Rooney Mara) en verwerft hij nationale faam en glorie met zijn schofferende cartoons. Gewapend met een stevige dosis sarcastische humor en snijdende eerlijkheid, wordt John een voorbeeld van levensvreugde.

Om kans te maken op een DVD van de film like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Don’t Worry, He Won’t Get Far On Foot is vanaf 26 november op DVD verkrijgbaar.Share |

Gerelateerde artikelen