Winactie: Good Manners

2 december 2018, 19:54 | Jeroen

Good Manners gaat over de jonge, bloedmooie Ana die ongehuwd zwanger is en verstoten door haar rijke familie.

Ze neemt de eenzame verpleegster Clara in dienst als nanny en huishoudelijke hulp. Tussen de twee vrouwen ontstaat een hechte band, die uitmondt in een passionele liefdesrelatie ondanks het verschil in huidskleur, afkomst en karakter. Beiden dragen bovendien een geheim met zich mee in de kille moderne stad. Er hangt een zekere spanning in de lucht. Geleidelijk komt Clara erachter dat er iets vreemds aan de hand is met Ana en haar baby.

Wat betekenen al die stukken vlees in de koelkast en die nachtelijke slaapwandelingen bij volle maan? “Grote ogen, grote mond, grote handen…”, verklapt Dr. Ciro wanneer hij de echoscopie bekijkt van Ana’s ongeboren kind. Na een noodlottige bevalling staat Clara er alleen voor, met Ana’s bijzondere baby. Ze beschermt het schattige jongetje zo goed en kwaad als ze kan tegen zijn lot, maar hoe ouder de jongen wordt, hoe sterker de roep van de volle maan.

Cast
Miguel Lobo, Isabel Zuaa, Marjorie Estiano

Regisseur
Juliana Rojas, Marco Dutra

Maak hier bij ZUBB kans op vrijkaarten voor de film. Om kans te maken like je het bericht op Facebook, retweet op Twitter en zoals altijd deel met je vrienden en nodig ze uit onze pagina te like-en voor een grotere win kans.

Good Manners is sinds donderdag 29 november te zien in de nederlandse bioscoop.Share |

Gerelateerde artikelen